5 eenvoudige technieken voor vacature receptioniste

Ben je persoon die ons team verlangen is aankomen versterken? Zend dan ons email tot info@grandcafegroningen.nl tav Simone de Quastenit

We wensen het de gasten het ambacht in de middelen en gastvrijheid proeven en hechten veel waarde aan groei van personen. Natuurlijk zijn wij daarom gerenommeerd vakpunt horeca en werken we samen in een gepassioneerd team en produceren wij een top eethuisje beleving toegankelijk een breed publiek!

doch ze zouden vanwege maandag een 15 februari mijn gegevens hebben.zo gezegd zo volbracht. doch heb vervolgens helemaal niks meer vernomen van hun. Heb hun gebeld in Amsterdam,maar dit smartphone track kan zijn ook niet in toepassing,en in Rotterdam is eenvoudig ook niet geregistreerd.

Wij zijn per regelrecht op speurtocht naar een sociale en vrolijke gastvrouw of gastheer met leidinggevende capaciteiten. Het gaat teneinde ons parttime functie van summier 24 uur met wisselende diensten overdag en ‘s avonds.

Wij verzoeken jouw behulpzaam om enkel te reageren wanneer jouw aan het profiel voldoet. Louter volledige sollicitaties met duidelijke, onderbouwde motivatie en CV worden in treatment genomen.

In het zomerseizoen bestaan wij zeven dagen ieder week geopend voor lunch, borrel en buffet. Wij leveren ons jong en dynamisch team, vol enthousiaste medewerkers en ons fijne werksfeer.

Wij zijn op zoek tot ons alleen werkend kok die het team komt versterken, uren bestaan in overleg doch indien mogelijk tussen de 32 en 38 uur. Hetgeen ons betreft mag jouw zo vlug mogelijk beginnen!

Ofwel ben je opzoek tot ons bijbaan naast je studie of full time beschikbaar, overdag of in de avonduren? Er is veel mogelijk en we kunnen met genoegen betreffende je in gesprek. Wij verlenen je:

De werkdagen moeten vooral in deze website dit weekend bestaan en tegelijkertijd 6
7
8
9 of 2 dagen doordeweeks. De schoonmaakdienst zal altijd in de ochtend beginnen en het exacte tijdstip kan in overleg. Hetgeen wij met je verwachten:

Wanneer jouw ons vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit het je akkoord gaat met onze Condities. Jouw kan jouw instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door een aanwijzingen in de condities te volgen.

Jouw droombaan niet mogen ontdekken, meld jouw vervolgens voor onze e-mail service teneinde op een hoogte te blijven van andere vacatures. Verdere dan werk, banen en vacatures in de landstreek Achterhoek

Jij kunt dit allemaal! Ben je flexibel inzetbaar door de weeks en in het weekend? Vervolgens kan zijn het mogelijk een baan die bij jou past. Indien jouw in aanmerking wilt aankomen wegens een functie heb jouw summier 3 jaar expertise in ons soortgelijk festival/functie nodig.

Kunnen we je binnenkort verwelkomen als nieuwe medewerker in het horeca team? Zend je CV betreffende pasfoto en motivatiebrief tot werken@leyhoeve-groningen.nl en wie weet nodigen wij jou uit een kennismakingsgesprek!

Opleiding op HBO-peil. Expertise ingeval artsenbezoeker is welkom doch wij staan verder open vanwege (gedreven) startende artsenbezoekers die willen instappen in dit ambacht (opleiding en training bestaan prima geregeld). Ook moet een geschikte kandidaat communicatief duurzaam in woord en geschrift bestaan.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 eenvoudige technieken voor vacature receptioniste”

Leave a Reply

Gravatar